Jag är bäst - ingen protest!

Så, då har man äääntliiiigen presenterat exjobbet, seminariet är över och opponeringarna haglade men vad gör väl det?? Nu har jag ju en liten lista på vad jag ska bättra till innan jag är helt färdig så det går ju på ett kalaskick! :) Dessutom tycker jag inte det var så farligt med grejer att fixa...jag menar alla får ju rätta till och bättra på
Det är bara min egen opponering av Christians arbete som jag har kvar och det är inte fören i morgon så idag blir det raka vägen hem efter skolan och städa och mysa med Boran. Som jag har längtat!

På tal om något annat så är jag ju rent urusel på det här med att blogga! Jag tycker att jag inte hinner eller att jag inte har något vettigt att blogga om och ofta tycker jag att det är helt jädra bortkastat om jag inte har några nya fräscha bilder att lägga in eftersom det är bilderna jag kollar på i en blogg! Så då skiter jag i det helt enkelt men jag ska bättra mig för jag har lovat Therese det! (Även om det bara är hon och lillsyrran som vet om min blogg....)

Men här blir inga barn gjorde, nu blir det städning av bänken så det inte blir så mycket skit att ta reda på sen när vi slutar.

/Linnéa

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är inte bilderna som är viktiga. Det är mysigt att få lite insyn i din vardag, vad du gör. Det är ju inte alltid man hinner prata. Jag gillar din blogg!!

2009-05-07 @ 23:01:46
Postat av: therese

Det är inte bilderna som är viktiga!Meningen är att få en liten inblick i din vardag som är trevligt! Det är ju inte alltid man hinner prata. Jag gillar din blogg iaf!!

2009-05-07 @ 23:03:30
URL: http://theresejanssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0